je dnes jedným z mála samostatných nezávislých priemyselných pivovarov v ČR varí všetky svoje pivá dvojrmutovým spôsobom a klasickou technológiou, keď pivo kvasí v otvorených kadiach a leží 40-60 dní v horizontálnych tankoch. používa k výrobe piva české a výlučne tie najkvalitnejšie suroviny, čiže české slady, žatecký chmeľ a vodu z vlastných hlbinných studní. má právo označovať svoje produkty chráneným zemepisným označením České pivo.
je dnes jedným z mála samostatných nezávislých priemyselných pivovarov v ČR varí všetky svoje pivá dvojrmutovým spôsobom a klasickou technológiou, keď pivo kvasí v otvorených kadiach a leží 40-60 dní v horizontálnych tankoch. používa k výrobe piva české a výlučne tie najkvalitnejšie suroviny, čiže české slady, žatecký chmeľ a vodu z vlastných hlbinných studní. má právo označovať svoje produkty chráneným zemepisným označením České pivo.